Gevonden recepten voor afslanken

Fruit, salades en groenten

Wil jij graag afslanken? Kies dan voor gerechten met veel fruit en groenten of lekkere, gezonde salades. Op Receptplaza.com vind je allerlei gezonde recepten met fruit of groenten om zo genoeg voedingsstoffen binnen te krijgen en op een gezonde manier af te slanken. Upload jouw eigen favoriete afslankrecepten via onze website en deel tips met anderen.

Salade recepten

Salades zijn ontzettend lekker als lunch of diner. Je kunt eindeloos combineren met de ingrediŽnten in salades, als het maar gezond is. Wij geven je genoeg inspiratie om de lekkerste salades mee te maken. Of het nou een salade met groenten of fruit is, alles vind je op Receptplaza.com. Afslanken is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Varieer met fruit

Wanneer je wilt afslanken, is het belangrijk om gevarieerd te eten. Varieer dus iedere dag met fruit. Eet niet iedere dag dezelfde soorten, maar probeer hier ook mee te experimenteren. Hetzelfde geldt voor groenten. Weet jij een lekker recept dat boordevol groenten en fruit zit? Deel dit gezonde recept dan op Receptplaza.com, zodat andere mensen die willen afslanken hier ook van kunnen genieten. Mocht je genoten hebben van een afslankrecept, dan kun je het eenvoudig beoordelen met een cijfer via onze website.
kippensoep maken

25

4

gazpacho maken

35

1


Zelf een recept insturen

Heeft u een recept samengesteld dat u graag met anderen wilt delen?

Recept delen